Select your language

Voorwaarden

 

-Entingen: Onze gasten dienen correct te zijn ontwormt en ingeënt en voorzien van een enting tegen kennelhoest. De entingen moeten minimaal 14 dagen voor verblijf en niet langer als een jaar geleden gegeven zij. Bij het brengen van uw hond het inentingsboekje meenemen.

 

-Ongedierte: De honden dienen vrij te zijn van vlooien en andere parasieten.

 

-Medicijnen/ dieet: Indien uw hond medicijnen of eigen voer nodig heeft is dit geen enkel probleem. Graag bij medicijnen duidelijk aangeven wanneer en hoeveel er van gegeven moet worden. Vergeet u niet voldoende mee te brengen.

 

-Meenemen: Als u de hond brengt niet vergeten het inentingsboekje mee te nemen, zonder het boekje kunnen we uw hond niet toelaten in het pension. Voor uw hond is een fijn ligbed met kleedje beschikbaar, mocht u liever een eigen mand of kleedje meegeven dan is dit geen probleem. maar dit is op eigen verantwoording (zie aansprakelijkheid).

 

-Halen/ Brengen: Aangezien het halen en brengen van honden enige onrust geeft in het pension hebben we hier tijden voor: tussen 11.00 en 12.00 uur en tussen 18.00 en 19.00 uur.

 

-Spelen: Speelt uw hond liever alleen, heeft problemen met andere honden of is ze loops dit aangeven om ongelukken te voorkomen.

 

-Ziekte: Indien uw hond medische verzorging van een dierenarts nodig heeft zullen we hiervan op de hoogte brengen, bent u niet bereikbaar zullen wij naar eigen inzicht handelen. Dierenarts kosten zijn voor rekening van de eigenaar. 

 

-Verblijfskosten: De kosten voor het verblijf moeten ten alle tijde contant betaald worden als u de hond komt ophalen (we hebben geen pin). Indien de kosten niet betaald zijn hebben we het recht de hond niet af te geven. Tevens hebben we het recht de hond onder te brengen in een dierenasiel als de eigenaar, zonder nader bericht, de hond niet ophaalt binnen 7 dagen na de overeengekomen verblijfsperiode. De kosten voor het verblijf bij hondenpension Wielenshoeve blijven verschuldigd evenals alle andere hieruit voortgekomen kosten.

 

-Aansprakelijkheid: Hondenpension Wielenshoeve verplicht zich tot een zo goed mogelijke verzorging van uw hond, maar stelt zich niet aansprakelijk voor alle vormen van directe of indirecte schade.