Select your language

Norfolk Pups

 

 Omdat we graag bij willen dragen aan het verbeteren van het ras besteden we veel tijd aan het zoeken naar de juiste combinaties hiervoor worden dan ook regelmatig reuen uit Engeland, de bakermat van de Norfolk Terriër, gebruikt. 

Bij de Wielenshoeve wordt gefokt volgens het reglement van de Klub für Terrier. De puppy's groeien in huis op, worden goed gesocialiseerd, gaan regelmatig mee in de auto, maken kennis met andere honden en mogen ook "helpen" op stal bij de paarden en in de wei.

 

Onze puppy's worden gechipt, correct ontwormt en ingeënt.

 

 Nestplanning

 

Wij besteden veel aandacht aan het fokken van een nestje daarom zijn onze pups alleen beschikbaar voor serieuze liefhebbers.

Als u interesse heeft in een Wielenshoeve pup kunt u het beste een email sturen met korte beschrijving van uw situatie erin.

 

 

 

 

Fluffy's

 

 

Een fluffy, de zeldzame Norfolk... Heel af en toe word er een geboren, een Norfolk met een zachte vacht. Het grote voordeel van een fluffy is dat ze eigenlijk niet of nauwelijks verharen en vacht kan geknipt of geschoren worden. De vachtverzorging is dus makkelijker dan de ruwe vacht. Ze hebben hetzelfde heerlijke temperamentvolle karakter als de andere Norfolk Terriërs maar dan met een wollige vacht. Met een fluffy mag niet gefokt of geshowd worden maar dat maakt hun hoge knuffelbeer gehalte helemaal goed.